O MENI

Kdo sem

Mateja Vadnjal

Sem Mateja Vadnjal, podjetniška svetovalka, mentorica, spodbujevalka in coach-inja podjetnic in podjetnikov. Sem mama treh otrok, ki so že tako odrasli, da si spet lahko vzamem čas za razvoj svoje ideje. Sem tudi žena, ki že veliko let krmari med čermi razburkanega morja družinskega in poslovnega življenja. Razumem stiske in dileme mladih deklet in žensk, ki se odločajo med podjetništvom, redno službo, materinstvom. Razumem pa tudi stiske in dileme starejših žensk, ki ne vedo, ali bi se še podale na pot podjetništva ali bi raje ostale na stari poti, ki je sicer negotova, vendar nekako poznana. Razumem tudi tiste, ki bi rade, da bi njihovo podjetje zraslo, pa se jim zdi, da rabijo pomoč. 

Kaj delam

Zakaj bi mi zaupali

Nabirala sem si izkušnje doma in v tujini, delala sem v zasebnih podjetjih, kot družbenica sem ustvarjala zanimivo zgodbo in iz nje zaradi materinstva izstopila, vstopila v “varno” službo na ministrstvu in potem v malo manj varno vodenje podjetja v lasti mestne občine. Vmes sem učila na srednji šoli, vse čas pa tudi poučevala študente podjetništva. Delo s podjetniki, razvijanje prve garancijske sheme, prvih projektov na področju semenskega kapitala in nato delo s podjetniki, ki so se pripravljali na predstavitve evropskim poslovnim angelom, me je izpolnjevalo. Končalo se je z izkušnjo, preko katere lahko razumem vsako podjetnico, ki je doživela poraz, izgorelost, razočaranje, in se morala pobrati.

Moje delo podjetniške svetovalke ni omejeno le na podjetnice. Pomagam razvijati podjetja v fazi nastanka in v fazi rasti, ko se pripravljate na pridobivanje finačnih sredstev, ki jih potrebujete za rast. 

Velik del svojega časa sem v zadnjih desetih letih posvetila proučevanju podjetnic. Kaj sem ugotovila ob raziskovanju in pisanju magistrskega dela in doktorske disertacije, z vami delim tudi v zapisih v blogu.

Podrobneje me lahko spoznate, če se z mano povežete na Linkedinu.

Podjetna.si
Scroll to Top